Farcen er slut

Nu er farcen slut. Folketingsflertallets forsøg på at omstøde beslutningen om at nedlægge RUO. Under hele forløbet har det undret mig, hvad Enhedslisten bestilte i dette hykleriske sammenrend af borgerlige politikere. Politikere, som med al tydelighed benyttede sagen til at profilere sig op til et kommende valg. Ja, det er en ulykkelig situation for medlemmerne af RUO at stå med en fyreseddel i hånden. Jeg har selv prøvet det som mangeårig medarbejder i DR. Men at støtte et forslag som ville udhule armslængde princippet, betyde at andre medarbejdere skulle fyres – eller at der skulle laves “kreativ bogføring” for at bøje reglerne omkring anvendelsen af overskydende licensmidler, det er vel ikke en sag for Enhedslisten? Hvad skete der? Havde man for travlt med finansloven, så Jørgen Arbo-Bæhr fik lov at gå enegang?

Skriv et svar