Billeder

Altea 430 PH

WP_20140729_002
Camping ved Polle am Weser i Tyskland

Hvis jeg for 5 år siden blev spurgt om mit forhold til campingvogne, ville svaret have været “ingen interesse”. Efter inspiration fra Eijas søster og svoger, som har haft campingvogn i mange år, er holdningen i dag en helt anden.

Men det der slog hovedet på sømmet var da vi i sommeren 2013 holdt ferie i den svenske skærgård, nærmere bestemt Sankt Anna – ca. 100 km. syd for Stockholm. Vi havde vores havkajakker med og satte dem i vandet ved en lille campingplads, som lå med den smukkeste udsigt ud over skærgården. Vi blev enige om, at her kunne vi faktisk godt se os selv en anden gang, som campister i en campingvogn.

I august 2013 købte vi en brugt Adria Altea 430 PH. Og jeg må sige, at Eija og jeg er blevet bidt af at ture med campingvogn.

Siden anskaffelsen har vi været på tur til campingpladser i Danmark, Sverige og Tyskland. Vi har kombineret turene med dels at have cykler med, dels at have kajakkerne med.

Vi oplever en stor frihed ved at rejse med “et sneglehus”. Og som sidegevinst har vi med vognen fået et ekstra anneks, når vi har overnattende gæster.